Appelsinsalat med granatæble

Flot, farverig og formidabel appelsinsalat med granatæblekerner og en fin balance mellem det søde, det syrlige, det let bitre og det skarpe.

  • Smuk og lækker appelsin/granatæblesalat.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skær skrællen af appelsinerne og skær "fileter" af frugtkødet ind imellem lamellerne. På den måde får man de flotteste appelsinstykker helt uden skind, men man kan selvfølgelig også bare skrælle appelsinerne og skære bådene i mindre stykker.

Bank på granatæblet med en grydeske, for at løsne kernerne. Skær granatæblet over og pil de røde kerner ud.

Skyl vindruerne og skær dem evt. i halve. Hak rødløget fint.

Skyl salaten grundigt og lad den dryppe af.

Bland forsigtigt appelsinsalaten sammen i en skål. Så er den klar til servering.

Indsendt af
d.
11.11.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.