Æggesalat med avocado

Virkelig lækker æggesalat med avocado, som både giver en skøn smag og cremet konsistens samt en fin grøn farve.

Til 2 personer

Kog æggene i 8-9 minutter, så de er hårdkogte. Hæld derefter koldt vand over, og lad dem køle af. Pil skallen af og hak æggene. Kom dem i en skål.

Hak rødløget fint, og kom det i skålen. Bland creme fraiche i.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Mos det med en gaffel, og pres citronsaft over. Bland avocadomosen i æggesalaten, og smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
19.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.