Masser af dejlige frokostopskrifter til at tage med på arbejde eller spise derhjemme. Der er for eksempel opskrifter på sandwich og forskelligt pålæg til en madpakke. Der venter dig sunde, gode og praktiske frokostretter.
Frokost - Frokostopskrifter
Ingredienser
- 1 stykke rugbrød
- evt. lidt krydderfedt
- leverpostej
- 1 skive saltkød
- lidt sky
- 2 ringe løg
Til 8 personer
- 125 g frosne ærter
- 400 g kogt kyllingekød (uden skind og ben)
- 250 g knoldselleri
- vand (til at koge selleri i)
- salt (til at koge selleri)
- 3 stilke bladselleri
- 2 syltede agurker
- 1 dl fromage frais
- 1 dl creme fraiche 9%
- 1/2 tsk salt
- 2 tsk sennep
- 1/2 tsk karry
Ingredienser
- 10 g gær
- 1 1/2 dl vand
- 1 spsk olie
- ca. 3 dl pizzamel
- 1/2 tsk groft salt
- 2 ds tomatpuré (á 70 g)
- 1 tsk tørret oregano
- 1 fed hvidløg (knust)
- 200 g mozzarella ost (reven)
- salt
- peber
Til 2 personer
- 1 løg
- 1 spsk kapers
- 2 spsk rødbeder
- 400 g hakket oksekød
- 2 spsk vand
- 1 æg
- 4 skiver franskbrød
- 25 g margarine til stegning
- salt
- peber
- evt. 4 ringe løg (rå)
- evt. 4 æggeblommer
Ingredienser
- 1 mango
- 6 forårsløg
- 1/2 agurk
- 150 g cherrytomater
- 100 g vindruer
Til 4 personer
- 2 spsk sojasauce
- 1 spsk vineddike
- 2 tsk rapsolie
- 1 tsk sukker
- 2 kyllingefileter (kogt og i strimler)
- 1 hjertesalat (strimlet)
- 15 cherrytomater (i halve)
- 1 bdt forårsløg (snittede)
Til 2 personer
- 1/2 agurk
- 10 radiser
- 1 bdt purløg
- ca. 200 g varmrøget laks
- 4 æg
- syltede rødløg (se opskrift)
- purløgsmayonnaise (se opskrift)
- rugbrød (ristet)
Ingredienser
- 50 g gær
- 1/2 l vand (lunken)
- 3 spsk olie
- salt
- 2 spsk honning
- 150 g solsikkekerner
- 100 g knækkede rugkerner
- 50 g hørfrø
- 2 gulerødder (store)
- 300 g grahamsmel
- ca. 500 g hvedemel
Ingredienser
- 400 g marineret sild
- 1 løg
- 125 g mayonnaise
- 4 æg
- 1 tsk karry
- salt
Til 2 personer
- 2 æg
- 50 g salat efter smag
- 200 g hestebønner eller edamamebønner (vægt inkl bælg)
- 50 g sorte oliven
- 8 cherrytomater eller San Marzano tomater
- 1/2 rødløg
- evt. 50 g artiskokhjerter i lage/olie
- 200 g tun (frisk)
- lidt olie til stegning
- 2 spsk sennep
- 2 spsk akaciehonning
- 2 spsk eddike (efter smag)
- 2 spsk olie
Til 2 personer
- 300 g pasta
- 2 ds tun i vand
- 2 peberfrugter
- 1/2 rødløg
- 10 cherrytomater (f.eks. røde og gule)
- 1 bdt persille
- 150 g pesto
Til 2 stk
- 3 1/2 dl A38
- 5 dl vand
- 10 g gær
- 200 g hvedemel
- 500 g rugmel
- 2 dl mørk øl
- 1 spsk sirup
- 1 1/2 tsk salt
- 350 g knækkede rugkerner
- 2 dl vand (kogende)
- 130 g solsikkekerner
- 70 g hørfrø
- 2 spsk sesamfrø
- 100 g tørrede figner (skåret i små bider)