Avocado med rejer og mango

Smuk, simpel og virkelig velsmagende ret med avocado, rejer og mango. Den bløde cremede avocado, de friske rejer og den søde mango skaber en harmonisk balance, og de smukke farver gør retten ekstra indbydende.

  • Smuk anretning med fine tern af avocado og mango samt rejer og dressing på toppen.
  • Lidt tættere på.

Til 2 personer

Dressing

Fedtfattig

Start med at lave dressingen. Riv eller pres hvidløg, og rør det sammen med creme fraiche. Hak jalapeños fint (fjern evt. kernerne først, hvis det ikke skal være alt for stærkt). Bland de hakkede jalapeños i dressingen, og smag til med salt og peber.

Skær skrællen af mangoen og skær det gule frugtkød i fine tern. Undgå den hårde kerne i midten. Kom ternene i en skål.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene, og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i fine tern, og kom dem i en anden skål. Pres lidt limesaft over.

Kom rejerne i en tredje skål.

Servér i skålene, eller portionsanret i en madring med avocado nederst, så et lag mango og til sidst et lag rejer. Fjern madringen, og læg forsigtigt en klat dressing på toppen.

Indsendt af
d.
20.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.