Avocadosalat med bønner

Med få, dejlige grøntsager har du en frisk og velsmagende avocadosalat, der kan serveres til stort set alt. Avocadoen giver et cremet anstrøg og rødløget lidt kant til de milde bønner. Og så er salaten rig på bl.a. calcium, jern og sundt fedt.

  • Bønner og avocado giver salaten flotte, grønne nuancer.
  • En sund og indbydende tallerken.

Til 2 personer

Skyl bønnerne og skær enderne af. Skær evt. bønnerne i halve inden de koges i 4-5 minutter. De skal være møre, men stadig have bid.

Hak rødløget fint.

Flæk avocadoen på langs og fjern stenen. Tag det grønne frugtkød ud med en ske og skær det i strimler.

Bland bønnesalaten sammen i en skål og servér med en god dressing.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.