Salat med rejer, avocado og grapefrugt

Salat med skøn harmoni af lækre teksturer og markante smagsindtryk. Avocado og rejer går altid godt sammen. Her kompletteres de af grapefrugtens syrlige og let bitre friskhed. Krydderurterne giver lidt ekstra kant.

  • Rejernes og grapefrugtens fine, sarte nuancer er flotte med den grønne avocado.
  • Server den friske salat som tilbehør eller let ret.

Til 2 personer

Skyl purløg og klip det fint. Skyl ligeledes persillen godt og hak den.

Pres rejerne fri for eventuel lage.

Skær "top" og "bund" af grapefrugterne, og skær skrællen af siderne. Skær fileter af grapefrugterne ind mellem hinderne.

Flæk avocadoen på langs og fjern stenen. Tag det grønne frugtkød ud med en ske og skær det tern.

Vend forsigtigt salaten sammen i en skål, og server f.eks. med denne creme fraiche dressing med paprika.

Indsendt af
d.
02.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.