Quinoasalat med avocado, cherrytomater og feta

Med den salte, cremede feta og de syrligt-søde, tørrede tranebær er denne quinoasalat virkeligt velsmagende. Avocado understreger det cremede udtryk yderligere, mens cherrytomater bidrager med saftig, solmoden sødme.

  • Quinoasalaten er med de røde og grønne nuancer også en lækkerbisken for øjnene.

Til 3 personer

Kog quinoaen i vandet indtil vandet er kogt væk.

Kog bønnerne i en anden gryde. Friske bønner skal koges ca. 5 minutter, mens frosne bønner kun skal have 2-3 minutter. De skal være møre, men stadig have bid. Lad de kogte bønner køle af, og skær dem i mundrette stykker.

Skær forårsløgene i skiver og halver cherrytomaterne. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Tag det grønne "frugtkød" ud med en ske og skær det i tern. Dryp lidt citronsaft over, så avocadoerne ikke bliver brune.

Bland quinoasalaten sammen i en skål og server.

Indsendt af
d.
18.11.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.