Baba ghanoush

Baba ghanoush findes i flere forskellige, cremede afskygninger og dette er en traditionel (og fantastisk) af slagsen, som er tilføjet de obligatoriske salte og syrlige smagsnuancer. Servér som tilbehør, dip eller anvend som smørepålæg.

  • Her har jeg serveret baba ghanoush i en lille skål og pyntet med mynteblade.

Til 4 personer

Pynt

Flæk auberginen på langs. Bag den i ovnen ved 200 grader i 30 minutter eller til den er helt mør. Lad den køle lidt af.

Skrab fyldet ud af auberginen og kassér skindet. Kom fyldet i en minihakker, foodprocessor eller brug en stavblender. Blend det sammen med de øvrige ingredienser. Smag til og lad din baba ghanoush trække i køleskabet inden den serveres som dip til grøntsagsstænger eller andre snacks, eller som tilbehør til Nordafrikansk mad.

Indsendt af
d.
25.06.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.