Blinis med laks

Disse lækre blinis er toppet med røget laks og en creme af flødeost, citron og dild. De smager skønt, og så ser de også flotte ud. Det er rigtig gæstemad, når det skal være lidt fint, og de kan både laves med færdigkøbte og hjemmelavede blinis pandekager.

  • Lækre blinis pandekager med flødeost, laks og dild
  • Blinis er en fantastisk forret, der smager lækkert og ser elegant ud, f.eks. til nytår

Til 20 stk

Rist pinjekernerne på en tør pande, og lad dem køle af.

Tag topskuddene fra dildkvistene, og læg dem til side. De skal bruges til pynt. Hak resten af dilden fint, og kom det op i en skål.

Riv skallen af citronen fint. Bland det med den hakkede dild og flødeosten, og smag til med salt, peber og saft fra citronen. Kom cremen i en sprøjtepose evt. med en stjernetyl.

Sprøjt en god klat af cremen på hver af dine blinis pandekager. Læg en skive røget laks i den ene side, og pynt med frisk dild og evt. de ristede pinjekerner.

Indsendt af
d.
04.01.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.