Blommechutney med ingefær

En blommechutney, der forstår at kombinere skønne smagsnuancer: Den søde blommesmag, den syrlige eddike og den pikante, friske ingefær. Med koriander sendes samtidig en velsmagende hilsen til Indien, chutneyens moderland.

  • Ingefær giver et ekstra pift til den mørkerøde blommechutney.

Til 2 liter

Skyl og udsten blommerne.
Pil og skær løg og hvidløg i små stykker.
Riv ingefæren.

Bland alle ingredienserne i en gryde og kog chutneyen til blommer og løg er møre.

Blend chutneyen med en stavblender, hvis du gerne vil have den uden for mange klumper.

Hæld chutneyen på Atamon-skyllede glas.

Indsendt af
d.
27.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.