Chokoladebrud med nødder

Et skønt lille chokoladebrud med knuste makroner og nødder, som både arbejder med sødme fra makronerne, knas fra nødderne og den velkendte bitterhed fra chokoladen. Passer perfekt som sødt til kaffen, eller hvis man bare bliver sulten for sjov.

  • Små chokoladebrud med nødder, der smager så lækkert!

Til 40 stk

Rist hasselnødderne på en tør stegepande, til de er gyldne, og lad dem køle af. Hak dem derefter groft.

Knus makronerne. Du kan enten komme dem i en plastikpose og knuse dem med en kasserolle, eller du kan brugen hænderne til at brække dem op i mindre stykker.

Smelt den mørke chokoladen i en skål over vandbad.

Vend de knuste makroner og de ristede, hakkede hasselnødder i den smeltede chokolade, og hæld massen over i en form med bagepapir (ca. 15 x 15 cm). Stil formen i køleskabet, til chokoladen er størknet.

Skær chokoladen ud i mindre chokoladebrud.

Indsendt af
d.
20.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.