Coleslaw med æble

Coleslaw er både sødt, cremet og friskt, især i denne variant, der laves med revet æble. Når du bruger æble til at søde med, får du samtidig en mild og lækker syre og en dejlig konsistens, der gør salaten endnu mere frisk. Server den f.eks. til pulled pork, grillmad eller i en hjemmelavet burger.

  • Her er der pyntet med friske skiver æble på toppen.
  • Denne coleslaw er både frisk og cremet - traditionel med et twist.

Til 4 personer

Snit hvidkål meget fint. Skræl og riv gulerødderne. Bland creme fraiche, muskatnød, salt og peber, og rør det sammen. Du kan evt. tilsætte mayonnaise.

Pres citron, og kom saften i en lille skål. Riv æblerne, og kom dem op i citronsaften, så de ikke bliver brune. Tag æblestykkerne op igen, og kom dem i en stor skål. Behold citronsaften, hvis du vil pynte med lidt ekstra æble som beskrevet nedenfor.
Bland æble med kål, gulerødder og creme fraiche.

Du kan evt. skære et æble i tynde strimler til pynt. Strimlerne skal lige en tur i citronsaften, og derefter kan du drysse dem over salaten.

Indsendt af
d.
08.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.