Dadler med parmaskinke

Bløde og søde dadler med sprød og salt parmaskinke er ikke blot en sundere variant af dadler med bacon - de ser også elegante ud, og de er oplagte som gæstemad, f.eks. som velkomstsnacks, forret eller en del af en buffet.

  • Bagte dadler med lufttørret skinke.

Til 4 personer

Pil stenene ud af dadlerne, og kom et lille stykke feta ind i stedet for.

Skær parmaskinke-skiverne over på midten. Vikl skinken rundt om dadlerne, og stik evt. en tandstikker igennem, for at holde skinken på plads.

Læg dem i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller til parmaskinken er sprød. Vend dem gerne undervejs, så de bliver sprøde på alle sider.

Indsendt af
d.
05.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.