Fyldte portobellosvampe

Fyldte portobellosvampe spækket med oksekød, farverige grøntsager - og masser af krydret aroma. Fetaen giver retten et klædeligt, cremet touch og det grønne drys persille er et friskt pust til både smag og udseende.

  • De fyldte portobellosvampe er både flotte, friske og farverige.

Til 4 personer

Pil rødløget og snit det helt fint. Skræl guleroden og skær den i små tern sammen med squash og peberfrugt. Skær tomaterne i mindre stykker.

Kom olien i en gryde og tilsæt halvdelen af rødløget når gryden er varm. Lad løget svitse i 2 minutter og tilsæt herefter kødet og steg det til det er gennemstegt. Tilsæt herefter gulerod, og lidt efter squash, tomater og peberfrugt.

Tilsæt salt, peber og cayennepeber. Smuldr fetaen ned i gryden. Rens portobellosvampene og smør dem med olivenolie. Fordel det varme fyld i dem.

Drys med revet ost og kom dem i et fad med bagepapir. Bag de fyldte svampe i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter eller til osten er gylden.

Hak persillen og smuldr det sidste feta. Kom de bagte portobellosvampe på et fint fad og drys med rødløg, persille og feta. De skal serveres med det samme, så de er varme.

Indsendt af
d.
12.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.