Grønkålssalat med æbler og mandler

Måske har du allerede opdaget det: Grønkål smager friskt og skønt. Og det er super sundt. Det har en behagelig bitterhed, som går godt med de sødere smagsindtryk fra æbler og de salte fra (saltede) mandler.

  • Grønkålssalat med æbler, mandler og en klar, græsgrøn farve.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skyl grønkålen grundigt. Skær de hårde stokke i midten af bladene fra. Snit grønkålen fint.

Hvis du bruger rå mandler, kan de evt. ristes på en pande eller i ovnen til de tager farve. Det fremhæver mandlernes smag. Jeg synes dog, at grønkålssalaten bliver allerbedst, hvis man bruger saltede mandler - de kan købes færdige, men er også nemme at lave selv med denne opskrift.

Skyl æblet og skær det i tern - undgå kernehuset.

Bland grønkål, tranebær, mandler og æbletern sammen i en skål og servér.

Indsendt af
d.
10.12.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.