Hjemmelavede müslibarer med chokolade

Lav dine egne müslibarer med chokolade, når du skal have lidt ekstra lækkert til f.eks. madpakken. De hjemmelavede müslibarer er overraskende nemme at lave, og de er ikke fyldt med konserveringsmidler og raffineret sukker.

  • Lækre müslibarer med mørk chokolade og andre gode sager.
  • Hjemmelavede müslibarer, der er supernemme at lave og smager vanvittigt godt.

Til 15 stk

Pynt

Fedtfattig

Hak mandlerne groft, og kom dem i en skål sammen med havregryn, rice krispies og en smule salt.

Smelt kokosolie og honning i mikrobølgeovnen eller i en gryde. Hæld blandingen i skålen med de øvrige ingredienser, og bland det hele godt sammen.

Hak chokoladen, og vend den i, når den varme honning og kokosolie er kølet lidt af.

Beklæd en form på 25 x 25 cm med bagepapir, og fordel blandingen heri. Pres det godt sammen, og bag det i en 175 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

Lad massen køle helt af, og skær den så ud i passende størrelser. Smelt chokoladen til pynt, hæld den i en sprøjtepose, og sprøjt den ud over müslibarerne. Opbevar dem i en lufttæt beholder.

Indsendt af
d.
13.03.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.