Hjemmelavet pasta - nem opskrift på frisk pasta

Virkelig nem opskrift på frisk hjemmelavet pasta, der tilmed er sjovt at lave. Jeg brugte en pastamaskine, men man kan også sagtens rulle pastaen ud med en kagerulle eller forme den på anden vis.

  • Frisk pasta er super sjovt at lave
  • Pastaen her er hurtig at lave, og så ved man præcis, hvad der er i
  • Hjemmelavet pasta er faktisk overraskende nemt at lave - særligt med denne opskrift

Til 2 personer

  • 150 g hvedemel typo 00
  • 50 g semuljemel (også kendt som semolina eller groft durummel)
  • 2 æg (størrelse M/L)
  • ekstra mel til udrulning af pastaen

Kom alle ingredienserne i en minihakker, og kør, til dejen begynder at samle sig. Ælt den med hænderne i 3-4 minutter.

Pak den ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i 30 minutter.

Brug ekstra mel til udrulning af pastaen. Det kan enten gøres på pastamaskine eller med en kagerulle.

Frisk pasta skal kun koges i ca. 2 minutter i saltet vand.

Lad evt. pastaen tørre på et stativ. Hvis den bliver tørret, skal den koges i længere tid for at blive al dente.

Indsendt af
d.
31.05.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.