Hvide asparges med skinke

Rigtig god forret med hvide asparges, skinke og balsamicocreme. Ser både flot ud og er super nemt at lave.

  • En af de nemmeste og lækreste forretter med hvide asparges.
  • Her med 3 striber balsamicocreme på skinken.

Til 2 personer

Bræk de træede ender af de hvide asparges (der hvor de brækker naturligt). Skræl aspargesene.

Hæld ca. 1 cm vand i bunden af en stor gryde (stor diameter, så aspargesene kan være der). Tilsæt lidt salt og bring gryden i kog.

Kom de skrællede asparges i gryden og kog/damp dem under låg i 4-5 minutter ved lav-middel varme. Tag dem derefter op af gryden og lad dem køle lidt af på en tallerken.

Skær hver skinkeskive igennem på langs, så den bliver til 2 lange skiver. Skær hver asparges over i 3 lige store dele. Saml dem i bundter à 3 og vikl skinke omkring.

Anret på et fad eller op tallerkner og pynt med balsamicocreme.

Indsendt af
d.
07.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.