Hvide chokoladetrøfler

Utroligt lækre chokoladetrøfler med hvid chokolade og vanilje. De er super simple at lave og har en silkeblød konsistens. Her har jeg rullet dem i kokos, men du kan sagtens rulle dem i andre ting, f.eks. hakkede nødder, kakaonibs eller frysetørrede bær.

  • Fantastiske hvide chokoladetrøfler, der er rullet i kokos
  • Her kan man rigtig se trøflernes silkebløde konsistens

Til 30 stk

Kom fløde, hvid chokolade og vaniljekorn op i en gryde, og lad det smelte sammen ved lav varme under omrøring. Hæld trøffelmassen over i en skål, når chokoladen er smeltet, og massen er helt glat. Sæt det i køleskabet, og lad det stå, til det er stivnet (gerne natten over).

Tril massen til små kugler, og rul dem i kokosmel. Opbevar de hvide chokoladetrøfler i køleskabet indtil servering.

Indsendt af
d.
09.12.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.