Nem chokoladeis – opskrift uden ismaskine

Hvis du skal lave en simpel og nem chokoladeis og ikke har en ismaskine, er denne opskrift helt perfekt. Du får en cremet og lækker is, der slet ikke danner ubehagelige iskrystaller, og du behøver heller ikke røre i den, mens den fryser.

  • Super lækker og vildt nem opskrift på chokoladeis lavet med kondenseret mælk
  • Denne flødeis med chokolade kan laves helt uden ismaskine

Til 1 liter

Hak chokoladen fint. Kom 1/3 af piskefløden op i en gryde, og bring det i kog. Hæld det over chokoladen lidt ad gangen, så chokoladen smelter, og blandingen bliver ensartet.

Kom resten af piskefløden i en skål sammen med den kondenserede mælk og sødmælken. Pisk, til massen har konsistens som letpisket flødeskum.

Kom lidt af cremen op til chokoladeblandingen, og rør det sammen. Vend derefter de to cremer sammen. Kom det hele i en form, og frys det.

Tag chokoladeisen ud af fryseren 10-15 minutter inden, den skal serveres.

Indsendt af
d.
11.01.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.