Indisk kartoffelcurry

Den syrlige yoghurt, de bløde kartofler og de orientalske krydderier smelter sammen i munden, når du smager denne indiske kartoffelcurry. Den kan f.eks. serveres med ris eller brød til eller som tilbehør til kød.

  • Kartoffelcurry serveret med brune ris.

Til 3 personer

Fedtfattig

Hak løg og hvidløg, og sæt det til side.

Skræl kartoflerne, og skær dem i mundrette stykker.

Smelt smørret i en gryde, og svits karry, koriander, spidskommen og gurkemeje deri.

Tilsæt løg, hvidløg og kartofler. Lad det svitse et minuts tid, inden vandet tilsættes. Lad det simre under låg i ca. 10 minutter, eller til kartoflerne er møre.

Tag låget af gryden, og tilsæt de hakkede tomater.

Skyl spinaten, og kom den i gryden. Når den er faldet sammen, tilsættes yoghurten.

Smag den indiske kartoffelcurry til med salt, og jævn den evt. med lidt majsstivelse, hvis det er nødvendigt.

Server f.eks. med ris.

Indsendt af
d.
15.01.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.