Jordbær-rabarbersuppe

Den skønneste sommerlige jordbær-rabarbersuppe, der smager dejligt sødt og friskt. Den er helt suveræn serveret med en klat kold flødeskum eller vaniljeis, og så er den super nem at lave.

  • Den kolde jordbær-rabarbersuppe smager perfekt serveret med vaniljeis og flødeskum.

Til 5 personer

Forslag til servering

Skyl rabarberne, fjern bladene, og skær dem i skiver. Nip jordbærrene, og skær dem i mindre stykker, hvis de er store. Kom frugten op i en gryde sammen med citronsaft, vaniljesukker, sukker og vand. Bring det i kog, og lad det simre i 20-25 minutter.

Sigt suppen, og pres lidt med bagsiden af en grydeske, så det kan løbe igennem. Servér jordbær-rabarbersuppen kold med f.eks. flødeskum eller vaniljeis.

Indsendt af
d.
15.05.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.