Jordbær med chokolade

Virkelig lækre jordbær fyldt med intens chokoladecreme, og der skal kun bruges 3 ingredienser.

  • De lækreste jordbær.
  • Her kan man rigtigt se at de er fyldt med chokolade.
  • Helt tæt på.

Til 20 stk

Chokoladecremen:

Det kan være en god ide at lave chokoladecremen dagen før, så den er blevet helt kold når den skal bruges.

Bræk chokoladen i mindre stykker og kom den i en gryde sammen med fløden. Lad det smelte sammen ved lav varme. Tag gryden af varmen og lad det køle lidt af. Kom chokoladecremen i en sprøjtepose og opbevar den i køleskabet (minimum et par timer, men gerne natten over).

Udhul og fyld jordbærrene:

Tag chokoladecremen ud af køleskabet inden du renser jordbærrene, så den bliver lidt blødere at arbejde med.

Skyl jordbærrene og udhul dem forsigtigt. Lad dem dryppe af helt af. Dup dem evt. tørre med et stykke køkkenrulle.

Jeg brugte en tylle til min sprøjtepose, men det kan evt. undlades. Fyld jordbærrene med chokoladen, og læg dem på et fad.

Servér med det samme eller opbevar dem på køl - de bør spises samme dag.

Indsendt af
d.
07.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.