Kold agurkesuppe med mynte

Denne kolde agurkesuppe er virkelig nem og hurtig at lave. Avocado og græsk yoghurt er med til at gøre den ekstra cremet, mens hvidløg og mynte giver den en skøn og frisk smag. Server f.eks. suppen til forret med en skive brød til.

  • Virkelig lækker kold agurkesuppe med mynte
  • Agurkesuppe kan serveres kold med et glas god hvidvin til
  • Suppen er ideel som forret eller frokost på en varm sommerdag

Til 3 personer

Skræl agurkerne, og flæk dem på langs. Hold evt. nogle skræller tilbage, da de kan bruges til pynt. Skrab kernerne i midten fra med en ske, og kassér dem. Skær derefter agurkerne i mindre stykker.

Pil hvidløgene, og knus dem med bladet af en kniv.

Kom agurkestykkerne op i en blender sammen med hvidløg, avocado, græsk yoghurt, olivenolie, mynte og æblecidereddike. Blend, til suppen er ensartet. Spæd til med vand, til du har den ønskede konsistens.

Smag til med salt og peber, og server med agurkeskræller og evt. lidt ekstra mynte til pynt.

Indsendt af
d.
25.07.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.