Kransekagestykker

At lave fine kransekagestykker er en hyggelig beskæftigelse, især når den deles med f.eks. kæresten eller børnene. Det er ikke vanskeligt og du får mulighed for at tage din kreative side i brug når stykkerne skal udformes og dekoreres.

Til 24 stk

Pynt

Kom marcipanen, æggehviderne og flormelisen i en skål og ælt.

Lav 24 små kugler og form hver kugle til en mini pyramide - kom lidt flormelis på fingrene hver gang du former en.

Læg kransekagestykkerne på en rist eller bageplade med bagepapir. Bag i 6-7 minutter ved 225 grader. Lad dem afkøle.

Smelt chokoladen i et ildfast fad i ovnen ved 50 grader. Dyb bunden af hvert kransekagestykke i chokoladen, og læg dem på et stykke bagepapir med bunden opad, så chokoladen kan størkne.

Bland flormelis og æggehvide og pisk til en glasur. Kom glasuren i en frysepose og klip et meget lille hul på ca. 2 millimeter i det ene hjørne. Pynt stykkerne og lad dem tørre.

Kom kransekagestykkerne i fryseren i minimum 12 timer - det bliver de bedre af. Og så er de klar til at blive spist så snart de er tøet op.

Se også denne opskrift på kransekage med nougat.

Indsendt af
d.
03.05.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.