Kyllingeburger - paneret

Den her skønne kyllingeburger med paneret kylling smager fuldstændig fantastisk. Hjemmelavet fastfood er altså bare bedre end den færdigkøbte af slagsen, og så kan du fylde burgeren med lige det, du har lyst til.

  • Lækker og sprød kyllingeburger med paneret kyllingefilet.

Til 2 personer

Flæk kyllingebrysterne på langs, så du har fire fileter. Bank hver filet flad med en kødhammer – dette kan sagtens undlades.

Knus kiksene i en pose med en kagerulle, og kom dem i en dyb tallerken. Bland lidt salt og peber i. Pisk ægget sammen i en anden skål. Dyp så kyllingestykkerne i æg og derefter i kiks eller rasp. Steg fileterne i godt med smør på en pande. De skal have ca. 5 minutter på hver side, til de lige akkurat er gennemstegte.

Skyl salaten, og bræk bladene af. Skyl, og skær tomat og agurk i skiver. Rist brugerbollerne på en brødrister eller i ovnen. Fyld burgerne med grøntsager, kylling, ketchup, remoulade og ristede løg.

Indsendt af
d.
17.11.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.