Kyllingelår med kartofler og tomatsalat

Saftige kyllingelår stegt i hvidløg og timian, tomatsalat med en dejlig dressing og nye kartofler smager fantastisk sammen. En hverdagsret der er nem at lave, og kombinerer syre, sødme og lækre krydderier. Det er aftensmad lige efter mit hoved!

  • Lækre kyllingelår med dejlige nye kartofler og tomatsalat.

Til 4 personer

Kyllingelår

Tomatsalat og dressing

Kartofler

Skrub kartofler med en opvaskesvamp til de er rene, og stil dem til side.

Kyllingelår:
Brun smør af på panden, og steg hvidløg og timian af ved høj varme i 1 minut. Skru ned til middel varme, og brun kyllingelårene af på alle sider. Læg dem i en bradepande med bagepapir, og bag dem færdigt i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Tomatsalat med dressing:
Halvér tomater, skær rødløg i ringe, og læg dem op i en skål.
Bland alle ingredienser til dressing sammen, smag til med salt og peber, og hæld det over salaten.

Kartofler
Sæt vand over til kartoflerne, når kyllingelårene har fået 15 minutter i ovnen. Tilsæt salt og evt. dildstilke, og kog kartoflerne til de lige har fået nok. Hæld vandet fra kartoflerne, put smør og persille op i gryden, og ryst det hele godt sammen.

Tip:
Ønsker man ekstra tilbehør, kan man med fordel servere retten sammen med spidskål på panden

Indsendt af
d.
08.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.