Kylling med mandler

Pift kyllingen op ved at vende den i en lækker marinade og en blanding af mandler og peanuts. Så bliver den både saftig og sprød. Du kan med fordel lade kyllingen ligge i marinaden natten over.

  • Server evt. kyllingen med ris og en god salat.
  • Kylling med mandler og peanuts

Til 4 personer

Marinade

Fedtfattig

Bland alle de våde ingredienser til marinaden sammen i en lille skål. Pres hvidløget heri.

Hæld marinaden i en frysepose sammen med kyllingen. Bland det godt sammen, og lad posen ligge i køleskabet i et par timer.

Put mandler og peanuts i en blender, og blend til alle nødderne er hakket fint. Hæld blandingen op i en skål.

Rul kyllingebrysterne i nøddeblandingen ét ad gangen, og sørg for, at det er godt dækket.

Læg kyllingen på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter eller til kyllingen er gennemstegt.

Server f.eks. sammen med ris og en god salat.

Indsendt af
d.
01.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.