Lammefrikadeller med feta og persille

Lækre lammefrikadeller med fyldig feta og frisk persille, der giver en dejlig smag.

  • Steg lammefrikadellerne i rigeligt olivenolie.
  • Farsen med persille og feta.
  • Frikadellerne er lige kommet på panden.
  • Helt tæt på en lammefrikadelle.

Til 2 personer

Rør lammekød, salt og peber sammen. Tilsæt efter spidskommen.

Rør æg og rasp/havregryn i. Hak løg og hvidløg meget fint, og bland det i farsen. Smuldr fetaen groft og bland det i.

Skyl persillen og lad den dryppe af. Hak den fint og rør den i farsen.

Form lammefrikadellerne og steg dem i olivenolie på en pande ved middel varme.

Indsendt af
d.
04.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.