Madmuffins med skinke og gulerødder

Denne opskrift på madmuffins er både nem og hurtig. Skinke og gulerødder giver en flot farve, lækker smag og dejlig konsistens til muffinsene, der både kan tages med på madpakken, spises som mellemmåltid, tages med på picnic og sågar fryses.

  • Dejlige madmuffins med skønt fyld
  • Gulerødder og skinke gør muffinsene ekstra saftige og lækre
  • Madmuffinsene har en skøn krumme med lækre stykker af gulerod og skinketern

Til 20 stk

Skræl gulerødderne, og riv dem. Rør gæren ud i vand, og tilsæt salt og olie. Rør grahamsmelet i. Tilsæt gulerødder og skinke. Kom herefter hvedemel i lidt ad gangen. Dejen skal ikke være som en bolledej, men den skal være ensartet.

Smør muffinsformen/-formene (af aluminium eller silikone) med fedtstof, og fordel dejen heri. Lad dem hæve i 45 minutter under et viskestykke. Pisk æg sammen, og pensel madmuffinsene. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, og lad dem køle af på en rist.

Tip:
Madmuffinsene kan også fryses ned, så snart de er kølet helt af, og så tages op til f.eks. madpakke eller picnic.

Indsendt af
d.
23.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.