Nem ret: Tortellini i sovs med champignon og aubergine

Virkelig nem og lækker ret med tortellini i en cremet sovs af fløde med champignon og aubergine. Retten kræver hverken mange ingredienser eller meget tid, men smager stadig helt sublimt.

  • Lækker og cremet ret med tortellini med aubergine og champignon
  • Her er retten blandet godt sammen og klar til servering.

Til 4 personer

Kog tortellinien efter pakkens anvisning.

Skyl champignonerne, skær det yderste af enden af, og skær dem ud i små stykker. Skær toppen af auberginen, skyl den, og skær den ud i små stykker.

Pres hvidløget, og svits det i lidt olie på en pande. Kom champignon og aubergine på panden. Lad det simre, til grøntsagerne er godt stegte.

Kom fløde på panden, og lad det koge op og tage smag fra grøntsagerne. Kom så den kogte tortellini på panden.

Bland det hele godt sammen, og smag til med salt og peber. Servér evt. med lidt frisk persille på toppen.

Indsendt af
d.
24.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.