Nem vegetar-opskrift: Indisk tandoori quinoa og kikærter

Dejlig spicy vegetar-opskrift på en ny udgave af den klassiske indiske tandoori. Her serveres den med quinoa og kikærter, som både gør den sund og proteinrig. Retten er nem at lave, og så smager den tilmed dejligt.

  • Nem vegetarret med quinoa og grøntsager.
  • Servér med limebåde og og koriander - det giver det sidste indiske pift.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Steg dem i olien i en gryde i ca. 5-10 minutter.

Hak rødløg og hvidløg fint, og kom det i gryden. Skræl ingefæren, hak den meget fint og kom den i. Tilsæt garam masala, og lad det stege et minuts tid.

Tilsæt quinoa, grøntsagsbouillon, kikærter, hakket tomat og brun farin. Rør godt rundt, og bring gryden i kog. Lad retten simre under låg i ca. 20-30 minutter.

Smag til med salt, peber og evt. mere garam masala.

Servér med limebåde og evt. et drys friskhakket koriander.

Indsendt af
d.
06.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.