Panna Cotta dessert med Earl Grey

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert, og i denne variant har den fået et engelsk twist i form af Earl Grey te. Det giver en fin smag til den bløde creme, og det er den perfekte afslutning på en lækker middag.

  • Let og lækker dessert med Earl Grey
  • Panna cotta er en klassisk italiensk dessert, og her er den lavet med smag af earl grey

Til 4 personer

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Kom mælk, Earl Grey tebreve og sukker i en tykbundet gryde, og bring det i kog. Fisk tebrevene op.

Vrid husblassen fri for vand, og kom den ned i cremen. Rør rundt, til den er opløst. Tilsæt fløden, og give massen et opkog.

Tag derefter gryden af varmen, og hæld cremen i portionsglas.

Sæt glassene på køl i 4 timer, til cremen har sat sig.

Pynt med friske bær, og så er din Earl Grey panna cotta dessert klar til servering.

Indsendt af
d.
20.06.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.