Pasta med parmaskinke og friske figner

Den her italienske ret med pasta, parmaskinke og friske figner er overraskende lækker, og så ser den smuk ud. Pastaen er svøbt i en dejlig flødesauce med parmesanost, og retten pyntes med frisk basilikum, der runder retten fint af – både i smag og udtryk.

  • Pastaen serveres med parmaskinke, basilikum og friske figner
  • Pasta og flødesauce er skønt sammen
  • Her ses pastaretten uden figner

Til 2 personer

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Riv parmesanosten, og bland den sammen med piskefløden. Hæld den henover den varme, kogte pasta, og smag til med salt og peber.

Anret pastaen i dybe tallerkener. Arranger parmaskinken på toppen. Skær fignerne i både, og arranger dem ligeledes. Pynt med frisk basilikum, og server straks.

Indsendt af
d.
23.08.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.