Pasta med pesto og bacon

Den her ret er simpel mad, når det er allerbedst. Den friske pasta vendes i en lækker flødesovs med pesto og får selskab af sprød bacon, ristede pinjekerner og revet parmesanost. Jeg brugte fersk fettucine med spinat, men du kan sagtens bruge en anden slags.

  • Skøn ret med frisk pasta, grøn pesto og sprød bacon.
  • Pynt gerne med lidt frisk basilikum på toppen.
  • Den lækre ret passer perfekt ind i en travl hverdag.

Til 2 personer

Rist pinjekernerne på en tør stegepande sammen med lidt salt, til de er gyldne. Læg dem til side til senere.

Steg bacon, til det er sprødt, og stil det til side i en skål, men lad fedtet blive på panden. Skru varmen ned til det laveste, og hæld fløde på panden. Bland pestoen i, og lad det simre en smule.

Kog den friske pasta efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra pastaen, og vend pastaen i saucen med fløde og pesto.

Anret pastaen på en tallerken, og drys rundhåndet med bacon, revet parmesan og de ristede pinjekerner. Pynt gerne med frisk basilikum inden servering.

Indsendt af
d.
22.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.