Pølsehorn med fuldkorn

Gode pølsehorn med tilpas meget fuldkornshvedemel, som gør dem sundere uden at det går ud over smagen og dejens konsistens.

  • Lækre pølsehorn med fuldkorn, der gør dem sundere.
  • Selvom der er masser af fuldkornsmel i, er dejen stadig luftig.
  • Her er de serveret med ketchup og coleslaw.

Til 16 stk

Smuldr gæren ud i vandet og rør til gæren er helt opløst. Tilsæt olie og rør fuldkornsmelet i.

Tilsæt salt og rør/ælt hvedemel i lidt ad gangen, indtil dejen er fast. Lad dejen hæve tildækket i 20 minutter.

Skær pølserne over på midten.

Drys lidt hvedemel ud på bordet. Del dejen i to og rul hver del ud til en cirkel. Skær hver cirkel i 8 "lagkagestykker".

Rul pølserne ind i dejen, og læg pølsehornene på en bageplade med bagepapir (eller to bageplader afhængig af størrelsen).

Pensl evt. med lidt mælk og lad pølsehornene hæve 10 minutter. Forvarm ovnen til 250 grader.

Sæt pølsehornene i ovnen og skru ned på 200 grader (bag kun 1 plade ad gangen).

Bag i 10-15 minutter afhængig af ovn - i min ovn fik de 15 minutter og det var helt perfekt.

Indsendt af
d.
08.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.