Popcorn med chokolade

Popcorn med chokolade kombinerer det salte med det søde, og det smager simpelthen, så englene synger. Snacken er utroligt nem at lave, og så er den ovenikøbet super lækker.

Til 1 form

Kom popcornene i en stor skål, så der er plads til at røre det hele sammen. Drys salt over dem, og hæld Rice Krispies i skålen. Gør en bradepande på 25x25 cm klar med bagepapir.

Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikrobølgeovn, og hæld det over popcorn og Rice Krispies. Bland de tre ting rigtig godt sammen, og hæld så massen over i bradepanden. Tryk det lidt sammen og godt ud i hjørnerne. Smelt evt. lidt mørk chokolade, og pynt med det på toppen. Kom husholdningsfilm over bradepanden, og stil den på køl i et par timer, til chokoladen er størknet.

Skær det ud i aflange barer eller små hapsere, og servér.

Indsendt af
d.
02.02.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.