Pulled pork burger i ovn

Suveræne burgere fyldt med en fantastisk sammensætning af smeltende mørt pulled pork lavet i ovnen, lækker coleslaw og en fantastisk barbecuesovs. Opskriften kræver en smule planlægning, men er ikke spor kompliceret, da stegen passer sig selv det meste af tiden i ovnen.

  • Lækker burger fyldt med pulled pork lavet i ovnen, coleslaw og barbecuesovs

Til 8 stk

Saltlage

Krydderblanding

Coleslaw

Barbecuesovs

Til pulled pork burgerne

Klargøring og tilberedning i ovnen:
Start med at lave saltlagen. Opløs salt og sukker i vandet, og kom laurbærblade ned i. Dæk nakkefileten med saltlagen, og lad den stå på køl i 12 timer.

Bland alle ingredienserne til krydderblandingen. Tør nakkefileten godt af med et stykke køkkenrulle, så den er helt tør. Dæk nakkefileten helt med krydderblandingen, og kom den op i en bradepande. Sæt kødet ind i en kold ovn, tænd på 100 grader, og lad den stege i 11-12 timer. Har du et stegetermometer, skal temperaturen op på 95 grader i midten af stegen.

Tilbehør til pulled pork burgere:
Riv gulerødder, og snit hvidkål i fine strimler. Bland alle ingredienserne til coleslaw-dressingen, og smag til med salt og peber. Vend gulerødder og hvidkål i dressingen, og stil coleslawen på køl indtil servering.

Bland alle ingredienserne til barbecuesovsen, og stil også denne på køl indtil servering.

Snit rødløget i tynde ringe.

Tag kødet ud af ovnen, og brug to gafler til at rive det fra hinanden. Bland kødet med lidt af barbecuesovsen.

Opbygning af burgerne:
Flæk burgerbollerne, rist dem, og smør begge halvdele generøst med barbecuesovsen. Kom et par spiseskefulde pulled pork på, og top med et par spiseskefulde coleslaw. Slut af med et par rødløgsringe.

Indsendt af
d.
01.07.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.