Quinoasalat med abrikoser, granatæble og bønner

Sund og spændende quinoasalat, hvor der er kælet for farvespil og smagsnuancer. Granatæble er et flot, rødt pust og giver sammen med mynten en fin friskhed, som står godt til de tørrede abrikosers udtalte sødme.

  • Quinoasalaten har med abrikos, granatæble og bønner både smag og udseende med sig.

Til 2 personer

Fedtfattig

Kog quinoaen i vandet, i en gryde uden låg, indtil vandet er kogt væk.

Hvis du bruger friske bønner, så skær eventuelle stilke af. Kog bønnernei vandet til de er møre, men stadig har bid. Hvis det er friske bønner skal de nok have ca. 5 minutter og hvis det er frosne bønner, skal de nok kun have ca. 3 minutter.

Bank på granatæblet, skær det over og pil kernerne ud (det er kun kernerne der skal bruges).

Hak rødløget fint. Skær abrikoserne i tynde strimler. Skær ligeledes myntebladene i strimler.

Når den kogte quinoa er kølet helt af, blandes alle ingredienserne sammen.

Servér evt. quinoasalaten med sød chilisauce som dressing. Det er nemt og så får salaten et asiatisk pift.

Man kan også tilføje tynde strimler af oksekød, kylling eller hvad du har lyst til. Det er perfekt hvis man har nogle rester af kød.

Indsendt af
d.
31.10.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.