Råkost med spidskål, gulerødder og æble

Revet gulerod, finthakket spidskål og søde stykker af æble er alt, du skal bruge til en dejlig råkostsalat. Kom evt. en lille håndfuld rosiner i, hvis du godt kan lide, at råkosten er lidt sødere.

  • Både gulerødder, spidskål og æble ses tydeligt i den færdige råkost.
  • Råkosten serveret

Til 4 personer

Skyl spidskålen, og snit den fint. Skræl gulerødderne, og riv dem på den grove side af rivejernet.
Riv ligeledes æble på den grove side af rivejernet. Pres citronsaft over, så de revne æbler ikke bliver brune.

Bland råkosten sammen.

Tilsæt evt. rosiner, eller servér dem i en skål ved siden af.

Indsendt af
d.
28.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.