Rødkålsråkost

Skøn og sprød råkostsalat af rødkål, gulerod og revet æble, der samles med lækker tahindressing med hvidløg, citron og spidskommen. Dressingens fylde spiller perfekt sammen med den friske råkost.

  • Alletiders rødkålsråkost med spændende dressing.
  • Uden dressing.
  • Her er rødkålsråkosten serveret til færdigkøbte forårsruller - det er nem aftensmad.

Til 2 personer

TahinDressing

Fedtfattig

Rist nødderne på en tør pande indtil de begynder at tage farve. Lad dem køle af.

Snit rødkålen meget fint. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland rødkål og gulerod sammen i en skål.

Skyl æblet og riv det på den grove side af rivejernet. Kom det i skålen og pres citronsaft over. Bland det godt sammen.

Hak de afkølede nødder groft, og drys dem over råkosten eller server dem i en skål ved siden af.

Dressing til rødkålsråkost

Pil hvidløget og pres det eller riv det på den fine side af rivejernet. Rør det sammen med tahin og citronsaft, indtil massen har en ensartet konsistens. Rør vandet i og smag til med spidskommen, salt og peber.

Servér rødkålsråkost og tahindressingen til alt fra kylling, and eller lasagne til fisk, frikadeller eller forårsruller.

Indsendt af
d.
27.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.