Spidskålssalat med ærter

Utrolig god spidskålssalat med ærter, æbler og dild samt feta og ristede mandler. Passer til alt fra kylling, flæskesteg og oksekød til fisk, grill og de fleste andre retter.

  • Fantastisk spidskålssalat til en lun sommeraften.

Til 6 personer

Fedtfattig

Skyl spidskålen grundigt og lad den dryppe helt af. Dup det evt. tørt med lidt køkkenrulle. Snit kålen fint og kom den i en skål. Pres citronsaften over og bland godt rundt, så saften fordeles på kålen.

Rist mandlerne på en tør pande ved middel varme, indtil de begynder at tage farve (pas på de ikke brænder på). Lad dem derefter køle af.

Tø ærterne op og lad dem dryppe helt af. Kom dem i skålen med spidskålssalat. Skyl dilden og lad den dryppe af. Hak den fint og bland den i salaten.

Skyl æblerne og skær dem i små tern. Vend dem straks sammen med spidskålssalaten - citronsaften forhindrer æblerne i at blive brune.

Smuldr fetaen og bland den i salaten, eller servér ved siden af.

Indsendt af
d.
14.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.