Spidskålssalat med avocado, mango og edamamebønner

Rigtig god spidskålssalat med både avocado, mango og edamamebønner samt det sidste pift fra lime, chili og sesamfrø. Passer godt til alt fra laks og lam til pizza, lasagne og meget mere.

  • Orientalsk inspireret spidskålssalat med mango, avocado og edamame.

Til 4 personer

Forslag til dressing

Rist sesamfrøene på en tør pande ved middel varme. Lad dem derefter køle af.

Skyl spidskålen, lad den dryppe godt af og snit den fint.

Hvis edamammebønnerne er frosne, kommes de i en skål med kogende vand, så de kan tø op. Lad dem derefter dryppe af.

Skyl chilien, flæk den på langs og fjern kernerne. Snit chilien fint. Rengør forårsløgene og snit dem på skrå.

Skær skrællen af mangoen og skær det gule frugtkød i tern. Undgå den hårde sten/kerne i midten.

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen. Tag det grønne frugtkød ud med en ske og skær det i tern. Pres limesaften over.

Skyl koriander (eller anden krydderurt efter smag) og lad det dryppe af. Hak det groft.

Bland forsigtigt spidskålssalaten sammen i en skål. Servér med de ristede sesamfrø som drys og f.eks. med sød chilisauce som dressing.

Indsendt af
d.
11.07.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.