Sund svensk pølseret

Helt forrygende sund svensk pølseret, der smager fuldstændig som den traditionelle. I denne udgave er der blot skruet ned for fedtprocenten, op for de skønne grøntsager og sidst men ikke mindst, er der også skruet op for den dejlige smag.

  • Fantastisk sund svensk pølseret, der smager ligesom den klassiske
  • Kyllingepølserne brunes godt af
  • Godt med grøntsager i retten

Til 4 personer

Fedtfattig

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem i letsaltet vand, til de er møre, men stadig har bid. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne stå og dampe af.

Skær kyllingepølserne i mundrette stykker. Brun dem af i olien ved middel varme. Hak imens løgene fint, og riv gulerødderne. Flæk squashen på langs, fjern kernerne i midten med en ske, og riv også squashen. Tilsæt løg og paprika, når pølserne har fået farve, og lad det stege i ca. fem minutter. Kom grøntsagerne og tomatpuréen i, og rør godt rundt. Tilsæt madlavningsfløde og minimælk. Vend forsigtigt kartoflerne i, så de ikke går i stykker, og lad retten simre ved middel varme i 10 minutter.
Smag til med salt, peber og evt. karry.

Servér retten med finthakket purløg drysset på toppen.

Ledte du efter en mere traditionel opskrift på svensk pølseret? Så se her.

Indsendt af
d.
29.10.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.