Tunmousse - fedtfattig

En fedtfattig variant af tunmousse. En rigtigt god forret.

  • Denne fedtfattige tunmousse er velegnet som forret serveret med friskbagt brød.

Til 2 personer

Pynt/tilbehør

Fedtfattig

Hæld vandet fra tunfisken. Mos tunfisken i en skål med elpisker eller gaffel. Smelt smørret og tilsæt det. Rør godt rundt. Tilsæt creme fraiche, citronsaft og krydderier. Rør det hele sammen og smag moussen til. Moussen må ikke være for flydende og saftig, men må heller ikke være for tør. Fyld moussen i en postejform (man kan få en særlig metalform, der har form som en fisk), skål ellel portionsforme (put evt. vitawrap i formene først!).

Stil den tildækket i køleskab mindst en halv dag.
Pynt med tilbehøret før serveringen.

Man kan også helt undvære smørret, det gør dog moussen lidt mere tør. Det kan til gengæld modvirkes ved at overhælde moussen med lidt thousand island-dressing og/eller citronsaft lige inden serveringen.

God fornøjelse og velbekomme.

Indsendt af
d.
10.11.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.