Tunsalat med pasta

Nem tunsalat med pasta, peberfrugt, majs og ærter samt forårsløg. Kan både spises til frokost eller som hovedret med f.eks. rugbrød eller i en wrap.

  • Højt elsket tunsalat, der sagtens kan laves dagen før.

Til 6 personer

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Pres væden fra tunen. Kom tunen i en stor skål og findel den med en gaffel. Bland creme fraiche og evt. mayonnaise i.

Rens forårsløgene og skær dem i skiver. Kom dem i skålen. Skyl peberfrugten og skær den i fine tern. Kom dem ligeledes i skålen.

Lad de optøede majs og ærter dryppe helt af, og bland dem så i tunsalaten.

Hæld vandet fra den kogte pasta, og lad den køle lidt af. Hak pastaen fint og rør den i tunsalaten. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
14.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.