Vegetarisk ret med quinoa

Virkelig nem vegetarisk ret med quinoa og en lækker blanding af majs, bønner og andre mexicansk inspirerede ingredienser. Alt sammen tilberedt i én gryde og serveret med avocado og forårsløg på toppen.

  • Retten serveres med avocado og forårsløg på toppen.
  • Her kan man bedre se quinoaen og de andre vegetariske ingredienser.

Til 4 personer

Fedtfattig

Hak hvidløg og jalapeños fint, og svits det et øjeblik i olien i en gryde.

Tilsæt quinoa, bouillon og majs. Hæld væden fra kidneybønnerne og kom dem i gryden. Krydr med spidskommen, salt, peber og evt. chilipulver. Lad retten simre under låg i 10 minutter.

Tilsæt de hakkede tomater, og lad retten simre yderligere 5-10 minutter under låg.

Rens forårsløgene og hak dem fint. Kom dem i en lille skål.

Skyl koriander og lad det dryppe af - dup det evt. tørt med lidt køkkenrulle. Hak det groft og kom det i en skål.

Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i tern, kom dem i en skål og pres limesaft over.

Smag retten til med salt, peber og evt. mere krydderi, og servér med forårsløg, avocado og evt. koriander på toppen.

Indsendt af
d.
23.09.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.