Sund mad - side 5


Jeg serverede rabarberkompotten sammen med fiskefrikadeller og nye kartofler. Rabarberkompot med stevia Sund rabarberkompot sødet med stevia i stedet for sukker.

Til 4 personer

  • 500 g rabarber
  • 15 g stevia eller andet sødemiddel der svarer til 150 gram sukker
Fedtfattig opskrift
Lækker spidskålswrap med spicy laks og cremet avocado. Spidskålswraps med laks og avocado Virkelig gode spidskålswraps med krydret laks og cremet avocado. De er endda lowcarb, men man behøver ikke være LCHF'er for at elske disse fantastiske kålruller.

Til 2 personer

Sund og mættende ret med quinoa, grøntsager og æg. Stegt quinoa Nem og sund ret med quinoa, der steges med grøntsager og æg. Ny udgave af klassikeren, stegte ris - bare med quinoa i stedet for ris.

Til 4 personer

Fedtfattig opskrift
Smoothien klar til servering. Blåbærsmoothie Smoothie med blåbær og banan. Sund, forfriskende og især god om morgenen eller som mellemmåltid.

Ingredienser

Fedtfattig opskrift
Bollerne bliver super gode og smager skønt med en klat smør på. Fedtfattige grovboller Super gode fedtfattige grovboller med rugmel og havregryn samt æble og vaniljeyoghurt, som sikrer en skøn, saftig krumme.

Til 20 stk

Fedtfattig opskrift

Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.