Sund mad - side 6

Lækker spidskålswrap med spicy laks og cremet avocado.
Spidskålswraps med laks og avocado

Virkelig gode spidskålswraps med krydret laks og cremet avocado. De er endda lowcarb, men man behøver ikke være LCHF'er for at elske disse fantastiske kålruller.

Lækker squashpizza med masser af ost.
Squashpizza

Rigtig god squashpizza, hvor bunden er lavet af squash. Det gør den meget sundere end alm. pizza, og du kan stadig komme dit yndlingsfyld på toppen.

Sund og mættende ret med quinoa, grøntsager og æg.
Stegt quinoa

Nem og sund ret med quinoa, der steges med grøntsager og æg. Ny udgave af klassikeren, stegte ris - bare med quinoa i stedet for ris.

Et lækkert stykke svampet banankage.
Sund banankage

En helt igennem sund banankage, der smager utroligt syndigt. Kagen er både svampet og sød, selvom den hverken indeholder sukker, smør eller mel. Prøv den, og bliv overrasket.

Sund og lækker one pot pasta - en fantastisk alt-i-en ret
Sund one pot pasta

Skøn og sund one pot pasta med kylling, tomatsovs og masser af grøntsager, der er vildt nem at tilberede og smager fabelagtigt.

En pandekage med lidt fyld er klar til at blive foldet.
Sunde pandekager med fyld

Sunde og rigtig gode pandekager med fyld af oksekød og grøntsager. Hjemmelavede og low carb, så du kan spise dem med god samvittighed - f.eks. til aftensmad eller frokost.

Sunde wraps med kylling

Disse sunde wraps er fyldt med en herlig kombination af saftig kylling, sprøde friske grøntsager og dejlig hytteost. Super simpelt og helt suverænt.

Smoothien klar til servering.
Blåbærsmoothie

Smoothie med blåbær og banan. Sund, forfriskende og især god om morgenen eller som mellemmåltid.

Bollerne bliver super gode og smager skønt med en klat smør på.
Fedtfattige grovboller

Super gode fedtfattige grovboller med rugmel og havregryn samt æble og vaniljeyoghurt, som sikrer en skøn, saftig krumme.

Flot, forfriskende og fuld af vitaminer.
Gulerodssaft med frugt

Lav nemt gulerodssaft med frugt - det tager kun et kvarter. En frisk drik til morgenmaden eller en sund opkvikker om eftermiddagen. Pynt med en skive appelsin.

En lækker og letlavet hummus.
Hummus - Opskrift på hummus

En traditionel hummus, skøn til kylling og div. kødretter, men også god som smørbart pålæg, i pita- eller fladbrød eller som en sund dip.

Knækbrød er sundt brød.
Knækbrød

Spændende opskrift på hjemmelavet knækbrød. Det er både sundt og lækkert at spise, enten som det er eller med pålæg på.

En dejlig varieret salat.
Linsesalat

Lækker, solid salat med linser, rødløg, tomater og peberfrugt. Kan serveres som særskilt ret eller som tilbehør. God vegetarret.

Kan også serveres til diverse kødretter eller mexicansk mad.
Opskrift på salsa

Lækker luksussalsa lavet af fed, sund avocado og røde tomattern. Nemt og hurtigt at lave og velegnet som dip, smørelse eller hvad du kan finde på.

En appetitlig, lun proteinpandekage er nem at lave.
Proteinpandekager med æble

Stykker af æble giver et friskt tvist til proteinpandekagerne, et synligt sundere alternativ til almindelige pandekager. Super søndag morgen eller som mellemmåltid.