Sommerpasta

Let sommerpasta, som er nem at lave og smager ekstra godt på varme sommerdage. I den simple ret er krydringen afgørende; hvidløg og frisk basilikum giver en dejlig, frisk smag. Server gerne med et drys parmesan.

  • Sommerpasta er en ret alle kan lave og alle vil nyde.

Til 3 personer

Hak løg og hvidløg, og steg dem i olien ved middel varme til de er blanke og svundet lidt ind.

Tilsæt hakkede tomater og timian. Hak de sorte oliven og kom dem i saucen. Lad det simre mens pastaen koges i en gryde med vand.

Smag saucen til med sukker, salt og peber. Vend den kogte pasta og frisk basilikum i.

Kan serveres både varm og kold med revet parmesan på toppen.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.