Sommerpasta
Let sommerpasta, som er nem at lave og smager ekstra godt på varme sommerdage. I den simple ret er krydringen afgørende; hvidløg og frisk basilikum giver en dejlig, frisk smag. Server gerne med et drys parmesan.
Til 3 personer
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 6 spsk olivenolie
- 2 ds hakkede tomater
- 1 spsk timian
- 20 sorte oliven uden sten
- 250 g pasta
- 1/2 tsk sukker (kan udelades)
- salt
- peber (friskkværnet)
- 1/2 potte frisk basilikum
- 3 spsk revet parmesanost
Hak løg og hvidløg, og steg dem i olien ved middel varme til de er blanke og svundet lidt ind.
Tilsæt hakkede tomater og timian. Hak de sorte oliven og kom dem i saucen. Lad det simre mens pastaen koges i en gryde med vand.
Smag saucen til med sukker, salt og peber. Vend den kogte pasta og frisk basilikum i.
Kan serveres både varm og kold med revet parmesan på toppen.
- Indsendt af
- d.
- 06.07.04.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Pasta